Министър-председателят Кирил Петков изрази мнение, че образуваното досъдебно производство на прокуратурата

...
Министър-председателят Кирил Петков изрази мнение, че образуваното досъдебно производство на прокуратурата
Коментари Харесай

Много глупава постъпка, но идва Видовден

Министър-председателят Кирил Петков изрази мнение, че формираното досъдебно произвеждане на прокуратурата против вицепремиера и финансов министър Асен Василев е " най-глупавата постъпка, която някой може да направи ".

Премиерът обаче предизвести, че " идва Видовден ".

" Когато има една и съща информация в българската прокуратура и в европейската, няма потребност от благи думи в Брюксел. Защото се вижда какви са дейностите на българската прокуратура и какво прави европейската. Просто двойният критерий, който ползват, е неуместен ", уточни Петков.

" Бързат да създадат досъдебно произвеждане, което е неуместно по сигнал на една от бензиностанциите, които подвигаха цените преди няколко седмици ", сподели още той във връзка формираното произвеждане против Асен Василев.

На въпрос дали има някакви терзания от възможен избор на доверие министър председателят бе безапелационен, че " най-различни опозиционни групи ще се упражняват по тематиката ", само че увери, че обединението стои крепко.

" България се трансформира, институциите работят и против всички хора, които са се обогатявали с корупция, към този момент започнаха да валят сигнали. Времето работи в посока за изчистване на България от корупцията ", акцентира министър-председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР